Första advent!

hejsan, var ettag sen jag skrev något (a) jag var verkligen inte speciellt bra på dethär men kan ju vara ku o försöka iallafall hah
ja vad ha jag gjort i helgen då? jag har jobbat och träffar massor med kompsiar.
I söndags var jag hos sara i min gamla klass som hade lite chillkrök hos sig. Riktigt trevligt att träffa alla gamla kompisar :) vi sjöng singstar och dansade och hade allmänt mysigt.
Igårkväll var jag hos Nora istället. Där laddade vi för fest och jag julia och bella fick träffa alla noras kompisar. Kvällen blev riktigt lyckad och jag kom inte i säng föräns vid 3. :)
Nu har all mysig snö försvunnit och det är inte alls samma julkänsla i kroppen som de var de få dagarna med snö. mysmys. Nu är jag riktigt trött och jag tror jag ska sova riktigt tidigt ikväll.
love to you all, för det är verkligen rysligt många som läser min blogg ^^


plugg

hejsan, det är snöööö uteeee! :D jag älskar snö, iallafall när man är innomhus, det finns inget mysigare är att sitta hemma och mysa med pepparkakor och lussebullar när de snöar och blåser ute :) julstämning till tusen.
Denhär helgen har gått för snabbt ( som alla andra för den delen oxå ). i fredags hittade jag iallfall på något. Vi var ett helt gäng från klassen och lite udda kompisar hos Bella i stan. Innan hade jag bella julia och Bellas kompis mimmi ätit hos bella och vi hade riktigt mysigt. Vid 9 kom allt folk och vi var säkert uppåt 30 pers i Bellas mammas 2:a ;) vid drygt halv 11 åkte vi till tyresö an någon andledning för att dra vidare till en annan fest. Det blev dock en aning misslyckat och jag kom hem redan vid 1. men kul hade jag haft iallafall! :)
åde igår och idag har jag jobbat, dock inte speciellt mycket, Matilde jobbade desto mer och jag tycker lite synd om henne för hur mycket hon jobbar...
Igårkväll var jag iallafall bara hemma och tog det lugnt, jag och pappa tittade på en film och hade jätte mysigt med godis och allt! 
Näst vecka blir inte kul iallafall -.- har 3 prov och vill verkligen inte misslyckas, har redan failat tillräckligt :P altså,
tisdag - engelska
Onsdag - samhälls prov, VG MVG
Fredag - Prov på Idrott och hälsa A
Så nu måste jag sätta igång. ha en mysig kväll!



Bild från kvällen i fredags, jag och julia påväg hem kl 1. (:

tisdag kväll

Trött, väldigt trött är jag.. :( har ingen ork till någonting och ändå har jag matteprov imorgon. Procent promille och ppm är kanske inte det svåraste men om nu matte är det ämne jag tycker jag är bäst så måste det  ju gå bra nu oxå, jag läser ju trotsallt bara matte A just nu. Hur svårt kommer inte B och C bli... :/
Sen är det ju samhällskunskap.. politik och sådant är inte min starka sida om man säger så, men jag vill så gärna ha ett VG så jag ska plugga järnet nu ikväll och imorgon :)
Idag hade jag tre lektioner och sen så träffade jag hampus och vi gick och fikade. riktigt mysigt!
Det var verkligen länge sedan jag träffade honom och de gamla kompisarna :( vi har bestämt att vi ska sesnu i helgen tror jag så det ser jag fram emot massor! :) nu somnr jag nog här i sängen, och klockan är bara 9?!. jaja, jag ska upp tidigt imorgon, vi ska börja tidigare pga matteprovet... SUCK... verkligen SUCK!
love<3



Dagar som denna kan jag verkligen tänka på alla gamla kompisar. jag saknar dom flesta otrorligt mycket...
Spanien resan till Valencia var och är ett minne för livet.

svettig och glad

Kom hem för en timma sedan efter att ha varit och tränat med Denize. Vi körde först core i 30 minuter och step i en timma. Det är faktist superkul och efteråtfår man värsta enerigikicken så nu siter jag här och lyssnar på musik på högsta musik. Men har lite ånget över att inte ha plugat något... men jag har iallafall imorgon på mig. I skolan idag hade jag tre lektioner. Svenska, spanska och media där jag har rörlig bild. Det är riktigt kul! för tillfället sitter vi och redigerar en film vi har gjort, det ser lite nybörjaraktigt ut, men vad gör det ;D
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag läsa lite engelska. ha en bra kväll!


söndag kväll

hemma! jag sitter för tillfället och tittar på ensam mamma söker. Dom är ju så söta! verkligen.
Jag jobbar ju på Mcdonalds, så jag har jobbat hela dagen. Ibland är det en plåga, ibland är det faktist riktigt kul! Det är roligt att träffa så mycket olika folk på några timmar. Men efteråt är man oftast helt slut och vill bara hem och sooova. Men inte det, i veckan har jag flera prov och det är bara att plugga, samhällskunskap, matte, engenska.... suck!
men imorgon blir det träning med Denice. Det är alltid lika kul, Nu väntar en stor kopp varm choklad med marsmallow och med extra mycket vispad mjölk. Mums!

att ha en blogg, hur gör man ?

Hejsan, första gången jag skriver. Älskar att läsa andras bloggar, men nu tycker jag att det är min tur. Men hur man skivar bra vet jag inte. Är det kanske bara att hitta på lite? haha.
Jaha, var jag tänker skriva om är mitt liv, ovanligt ?! nej absolut inte, men jag ska försöka så gott jag kan. Jag är 16 år, men fyller 17 den 7 februari. Det är sjukt vad snabbt tiden går. Känns som man var 14 och fjortis igår. 
 Jag lever nog ett för normalt liv. Går i 1:an på kärrtorps gymnasium och trivs superbra.  På helgerna jobbar jag på Mcdonalds och träffar mina underbarakompisar, vad skulle jag göra utan dom?
Kärleken väntar jag däremot på.. Vart hittar man den? det är en väldigt bra fråga.
Första inlägget, första dagen, första texten, vem bryr sig om den är bra eller dålig. Man måste ju börja någonstan (:
Nu ska jag lyssna på lite musik och prata med Christopher. har lovat honom det (;

dethär är jag


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0