det sista av 2008

hejhopp, sitter och tittar lite halft på american pie, the naked mile at the moment. idag har jag gått i stan med caroline och sedan mötte vi upp nora o bella och hennes kompis och fikade. Men eftersom jag och carro inte har något lokalsinne hittade vi inte dit vi skulle så det blev inte så länge. synd var det eftersom jag inte träffat mina school mates på för länge. imorgon är det iallafall nyår och jag är heltaggad. Det ska bli så jävla kul s det finns inte. bara att stackars denice har gått och bivit sjuk så jag tycker syd om henne :( ingen ska behöva vara sjuk på nyår, årets bästa partydag!
tudilu, /e

unbeliveble

detta är inte sant. jag måste drömma

den 28 december + 23 minuter

frisk nu! :)
vad har hänt idag då. Jag skulle jobbat men blev dock icke så och jag gick långpromenad med mamma och tog en sväng till gymet. sen kom sötjulia och sötsara hit och tittade på knasfilm med mig. den var lite rolig och hette harold och kumar escape from guantanamo någonting. nu sitter jag bara i pyaman och laddar ned lite musik. ( ja jag är en olaglig männsika ) men vad ska man göra lixom.. hehe (a)
chao / e

 

blä

sjuuk.. har inte sovit mer än någon timme inatt. har mått riktigt  jävla dålig och spränghuvudvärk har jag oxå..  så mnu ska jag bara mysa ned mig i sängen och titta på film. och jag som skulle till stan med sara och shoppa på mellandagsrean -.- jävla skit. det är så jag att bli sjuk på lovet. hejdå!

så var det jul igen

hemma från julfirandet hos kusinerna. Vad mysigt det var , och herregud vad mycket jag  har ätit, det är inte klokt vad man kan pressa i sig när det väl gäller. fast för tillfället känner jag mig bara allmänt illamående .. hehe.
aja, jag är iallafall dötrött efter att ha lekt kurragömma OCH ritat OCH spelat OCH gjort-allting-man-ska-göra med sina småkusiner. men det var har bara varit mysigt, dom är iallafall dom sötaste jag känner till. :) nog om det, jag ska leka lite med mina julklappar .. det får bli en överraskning tills imorgon vad jag fick.
Jag önskar iallafall en riktigt god jul och hoppas att ni har haft en riktigt mysig dag! (för det har jag!) <3



en bild på vårt fina pepparkakshus bror och hans mates gjorde igår

...

ojojoj, 20 minuter kvar. och jag ska sova redan . god jul i förskott <3

dagen före

jo, du är det kvällen före dopparedagen.. eller något sånt ;) jag sitter iallafall på golvet med papper, snören you know it  och slår in alla paket. tyvär är jag inte så kreativ som min vän Julia och har teman på hur paketen ska se ut men dom blir vell godkända av familjen får man ju hoppas^^ hoppas era paket blir finare än mina ;)



JA, om vi säger såhär, är inte detta lite overkilling ?

juleljus

mysigt, jag har tagit ner datorn till vardagsrummet och nu har mamma tänt massa ljus och ställt fram ett fat med lussebullar. ibland är hon inte så dum i huvet som jag oftast tror! ;)
 ikväll har jag jobbat men fick som vanligt sluta tidigare. jag har dessutom sagt till så att i fortsättningen kommer jag bara jobba varannan helg :) de är najs!
imorgon blir nog slapp dag, eller om jag inte drar min själv och tränar ;) vi får vell se.
sov så gott underbara människor<3



Gammal bild av mig och Sara. love<3

julkänslor

söndag,  fjärde advent och 2 hela dagar kvar till julafton. eller om 2 minuter är det bara 1 dag kvar.. ;D fast jag har inga riktiga julkänslor än,  dom kommer nog dagen innan!  alla julklappar är iallafall köpta och nu har vi gran i huset också.
Idag har jag faktist inte gjort mycket. Träffade julia och gick en lång härlig promenad och sedan tittade vi på house of wax här hemma. Sen tog jag o family en sväng till mormor också och drack lite te och åt lussebullar i mängder. Men nu ska jag nog titta på en film, blir det mamma mia eller blir det twilight för andra gången denhär veckan ? ;)


filmkväll

just nu går love actually på tv. Den är ju bara för bra! :) Hugh Grant är ju bara för bra i varenda film han är med i. Love!, men visst känner man sig lite ensam när man inte har någon att krama o i mörkret ..

 

sommarbild :O


soft

lördag kväll. vad gör jag hemma ?!
ärligt talat så vet jag inte det ens själv. Men lite skönt kan jag hålla med om att det är, fast jag skulle ju inte bangat på att dra ut på nån fest :)
idag har jag iallafall varit i stan med denice och sen träffade vi sara och malin. mysigt var det även fast det var julklapps hysteri och galet mycket folk överallt. sedan var jag på donken och pratade med the boss. så i januari kommer jag bara jobbA varannan helg! jag är glaaaaaad! :D
nu ringer eeeemil haha

JULLOV!

sköönt! tänk att jag redan har gått en termin i gymnasiet, det känns absolut inte som så länge! men skönt med lov iallafall och jag har precis bakat lite pepparkakor och nu snart ska jag plocka ihon mina grejor och gå till jobbet. men seriöst, vem orkar jobba en  fredag?! inte jag iallafall men man har verkligen inget val. nu måste jag gå. fuck.
ikväll kanske det blir bio md julia iallafall, mysigt!
hejsvejs!

saknar

You got a fast car
I want a ticket to anywhere
Maybe we make a deal
Maybe together we can get somewhere

Anyplace is better
Starting from zero got nothing to lose
Maybe we'll make something
But me myself I got nothing to prove

yeah



jah gringo - martin jondo ;D

one week left

jaha, 2 dagar kvar i skolan då. och på fredag ska jag och mathilde säga upp oss, en gång för alla! hehe
idag har det inte hänt mycket mer än att det var julbord i skolan (inget som var vidare gott, men det var ett bord med julmat iallafall), och att vi var och filmade klart våran film vi gör på median. Tyckte en aning synd om bella som är galet förkyld som vi tvingade att spela huvudroll, men hon bar så duktig sååå ;)
Jag och nora var grymma regissörer så filmen blir nog bra, ett IG+ ska vi vell skrapa ihop till!
imorgon ska jag och hanlad julklappar med min mormor, ska bli så mysigt så ;)
ha en mysig kväll ,



endast en vecka till julafton! :D

mörker

var varit i skolan och haft en riktigt chillis dag.. så skönt nu som sista dagarna! :) har dessutom gjort pepparkaksdeg så imorgon blir det pepparkakor! Lite senare ska jag träffa julia och vi ska åka till farsta. Det blir antagligen att vi badar, vi har blivit riktiga bad männsiskor! får e om det är någon vattengympa på G oxå ;D
Men nu ska jag dricka lite te och titta om det är något bra på tv, chao



Ser det inte för härlig ut ? vem vill inte vara där i dethär ögonblicket?!


elva nollnoll

boston tea party med en kopp var choklad slår nästan allt. Jag var och tränade med mamma för ettag sen på friskis och sedan har jag bara tagit det lugnt och skrivit lite engelska :) Imorgon ska jag och bada med julia, tisdagar har blivit våran bad dag ;) Men nu ska jag nog sova :)
Sov sött



Snart är det över, right?

en vanlig måndag

hej hopp, hemma från skolan och ska snart börja med min svenska recention... men har ingen riktig ork. nu såhär sista veckan i skolan vill man bara sitta och äta lussebullar och mysprata om vad man ska göra över lovet. Tur att man inte har några prov som väntar iallafall. Klickade mig just in på en ny sida för mig som verkar riktigt bra :)

Ja , du går in, blir medlem och samlar poäng. Poängen kan du sen växla in till presentkort eller vad du nu vill ha i inte mindre än 60 butiker. Vem blir inte glad av att höra sånt ? Så nu ska jag altså försöka käna ihop lite poäng så får vi se vad som händer. Kan ju berätta att jag just nu är uppe i så mycket som 50 poäng och tyvär månste man då ha 750 poäng för att få ett presentkort på 300 kr ... men I keep up the good work.
See you (:

sooovaaa

trött som vara den och har jobbat hela kvällen. på dagen var jag med mami i stan och shoppade lite julklappar till nära och kära och till mig själv. 2 par skor blev det. ett par stövlar och ett par låga pumps. Jättesöta :) nu måste jag plugga rörlig bild eftersom vi har prov i morgon, inte roligt altså.. men jag överlever. är ju bara en vecka kvar tills looov och juul!
im lovin' it ( har jag blivit cp eller , jag hatar ju macdonalds )



bild från volleybollen (:

favoritlåt



Britneys låt circus. Hur kan man inte gilla ?!

trötter

denhär dagen blev kaos. efter bionatten vandrade jag och julia hem tillsammans kl halv 9 på morgonen och när jag kom hem satt mami och papi redan och åt frukost. konstig känsla(?!) jag har då inte sovit en minut på ett dygn och ramlade ihop i sängen. men länge fick jag inte sova. jobbet började 12 så 1&enhalv timmes sömn blev det. underbart drogad man kände sig när jag stressade iväg. så ikväll blir det nog inget festande eller krök. en skön slapp hemma/myskväll är vad jag behöver. :)
puss&kram

bilderna är felvridna men datorn är dum i huvudet och vill inte,



hos bella.



julia jag och nora



julia ville verkligen vara med på bild

Superfredag

hejsan, vakande upp som en liten solstråle i morse och satte på radion där dom spelade britney spears nya låt Circus. Jag började till och med dansa lite smått klockan 8 på morgonen. Men dagen har var varit hur mysig som helst som jag berättade igår. Luciatåg och lussebullar och sen gröt till lunch ( de kunde vi ju hoppat över ioförsig ). Sen hade vi bara media då vi satt och blajade och lyssnade på 90tals musik. :P
Nu är jag hemma och det var igentligen mening att jag skulle sova lite nu eftersom de inte kommer bli vidare mycket sömn inatt.. men jag kan verkligen inte koppla av såhär mitt på dagen. Antingen sover man på natten eller inte alls. så är det bara :P
Men jag ska snart börja göra mig i ordning så ska jag tll bella och titta på idol finalen. Sedan bär det av till rigoletto och lucia movie-night! Det ska bli galet kul men oj vad jag kommer vara trött imorgon på jobbet. MEN vem bryr sig, jag ska säga upp mig i helgen så det är inte mer med det.
Ha en galen fredagkväll så hörs vi imorgon <3


NATTvolley?!

döda miiiig, jag är redan hemma från våran så kallade "nattvolleyboll" turnering. Vi hade snyggaste outfiten, snyggaste movsen men vad hände ? jo vi sööög och förlorade varenda jävla match. Vi typ lallade runt och ingen var vidare seriös... tråkigt värre. men men , det var rolig innan allt började iallafall , vi var fem tjejor som stannade i skolan och köpte thaimat. väldigt gott och väldigt mysigt!
Nu ska jag nog gå och dö efter den dåliga insatsen. Imorgon blir det iallafall en riktigt mysig dag! börjar 9 och då är det luciatåg som gäller och efteråt bjuds det på fika :) sen har vi bara media, och sen är det bara en vecka kvar tils det är jullov! HELT otroligt!

Bilder från volleybollen kommer senare! pussochkram <3


fråga mig inte varför jag lägger upp denhär bilden, tycker bara att vi ser så resligt crazy ut ;D vi är ju så söta bella och jag ;D

tv-kväll

Gaaah, hemma från en låång eftermiddag i stan med julia, men vi hade för kul! hihi. nu ligger jag och tittar på bonde söker fru och pratar med emil i telefonen :)
Har jag ens gjort något speciellt idag ? njae tror fan inte det, men jag julia nora och bells ska gå lucia movie night på rigoletto på fredag kväll/natt/morgon. Det är så att det börjar kl 12 och sen visas det 3 filmer ( ingen aning om vilka ) och man får snacks och dricka till, låter det inte för mysigt? resten av helgen blir nog som det kommer :)

nu tillbaka till boonde, ha en bra kväll /e



jag önskar det var snö nu, det är faktist bara 14 dagar till jul. vad jaglängtar!

vattengympa är bäst

jag och julia badade. Underbart var det, sen var vi med på vattengympa. vi körde järnet med tanterna men det var faktist riktigt jobbigt! Sen satt vi läänge i bastun och pratade, hur mysigt som helst.
Nu är jag hemma och tar det lugnt. försöker verkligen komma på om vi har några läxor eller prov nu men jag kommer inte på några alls :S jag är vell lyckligt lottad.
Oj nu började we are the world spelas , haha får flashbacks från median, hihi vi är så underbara!

stressssss

belllllaaaaaaaa är så sööeet attt jag dööööör, hihi


slapp-tisdag

försov mig i morse, och det förstör faktist en hel dag! om jag har panik på morgonen och inte får ta det lugnt och äta frukost och fixa mig i min takt blir jag hel off för resten av dagen. Det hjälpte ju inte att vi hade datakuskap i 2 timmar heller som sista lektion, det gjorde mig bara ännu tröttare och jag åkte hem och somnade i soffan. stört skönt va det iallafall så nu är jag lite piggare.
Nu snart ska jag med juli och simma. alltid lika mysigt och jag och julia goes wild bland alla tanter som kör vattengympa!
Innan ska vi bara ta en lite sväng i farsta centrum och se om vi hittar några julklappar.. det är så mysigt att göra det, men det är galet svårt att veta vad man ska köpa bara :P
Nu ska jag byta ooooooom, det var den viktigaste informationen för dig va lilla söta bella ?
HAHAHA <33


andra advent

hej och hå. hemma från jobbet och sitter och äter en apelsin, underbart gott! ;)
igår var jag och nåra kompisar i vällingby hos Diana. Ingen av oss hade pratat särskilt mycket med henne sen skolavslutningen i 9an så alla ble riktigt förvånade när han undrade om vi ville komma till henne på en inflyttningsfest. Vi åkte dit (det tog en och en halv timme!! ) och när vi väl kom fram så var det inget roligt alls...
ja fick iallafall träffa alla mina fina kompisar och vi hade iallafall riktigt kul! :)

Nu sitter jag och tittar på wallander och försöker komma på vad jag önskar mig i julklapp. Det är riktigt svårt.. jag har ingen aning, det får bli ett senare bekymmer :) ha en bra kväll


myskväll

Hemma efter spinning. Riktogt skönt att bara köra gärnet och svettas ordentligt. Nu är jag trött i kroppen och har ätit aldeles för mycket mat. Jag och mamma gjorde en wok med kyckling och nudlar som blev helt underbar :)
Ikväll ska jag iallafall bara ha myskväll. Hon har hyrt två filmer som vi ska se och nu är det ju idol också så det blir säkert en skön kväll!
Nu ska jag stänga av datorn och slappna av. Ska nog begära lite massage av mamma oxå ;) så blir min fredagkväll fulländad.
Ha en toppenkväll!


freeedag!

äntligen fredag! kom hem från skolan för en halvtimma och har gjort varm choklad och en macka till mig själv.
Skön dag var det också , Vi hade matte som första lektion, segt men vafan... Sen hade vi iallafall idrott där spelade Volleyboll. Eftersom jag spelade det myckt i min förra skola är jag ganske bra på det och tycker det är väldigt kul. men när vi seplade blev det mest bara blaj. Men det vara iallafall kul ändå och jag kom med glatt humöt till maedian som vi hade efter lunch. Jag nora bella och Mathilde spelade in en bit av våran film, (bra vet jag inte om den blev men vi gjorde det iallafall! )  Det var denna vecka.. (SNART ÄR DET JUL!) jag får panik vad snabbt tiden går. Det kändes som för någon vecka sen att jag började gymnasiet. :)

Nu ska jag nog sticka och träna.. det blir nog spinning idag. Kommer nog tt inlägg senare idag. Puss och hej!


Torsdag Kväll 4:e december

en seg torsdag har det varit. Jag hatar torsdagar. Har en långskoldag och bara massor av tråkiga lektioner. sen efter skolan blir man deprimerad av att det redan är kolmörkt ute (iallafall nu i december!). Efter åkte jag iallafall med Julia och gick i lite affärer innan jag åkte hem. Hemma var jag i längst en haltimme innan innan jag drog och tänade på friskis.
Jag behver verkligen träna mera. Har verkligen blibit en riktig soffpotatis sen jag slutade spela handboll för ett år sedan! Inte bra någonstans!
Torsdagen har iallfall gått nu och min favorit dag kommer imorgon. FREDAAG! jag älskar fredagar, det är bästa dagen på hela veckan.
FAST, jag jobbar i helgen... men fan jag ska inte tänka på det. Man ska ju leva i nuet, inte sant ? ;)



Bild jag tog för nåra dagar sedan.. är jag inte lite söet ? (a)


Filip och Fredrik fan

Bara för att jag har no life så tänkte jag bara lägga in ett klipp från boston tea party för några veckor sedan. Är verkligen ett stort fan av Filip och fredrik och tycker dom är sjukt roliga och detta är faktist bland det roligaste dom har gjort, vem skulle inte vilja testa att vara full på jobbet ? ;D



4:e December

Tudiluu. Skön dag idag. Började kvart i 10, hade en lektion och slutade vid halv tolv. Låter det inte härligt 
Jo det var så att vi bara hade spanska och sedan skulle vi ha samhällskunskap och kär-dag men så blev det inte. Samhällskunskapen var inte lärarledd och vi skulle sätta igång med våra arbeten själva. Kär dagen skulle börjat kl 2 och vi skulle ha fortsatt med våran film som vi gör på median.
 Men eftersom vi inte hade samhällskunskap så hade vi nästan tre timmar tills det skulle börjat så åkte in till stan istället för att sitta och ruttna i skolan. Det blir ju lätt så när man har mycket håltimmar och skolan inte ligger centralt. Man orkar verkligen inte åka tillbaka till skolan om man väl lämnat den.

Vi gjorde inte mycket mer än att åka in till hötorget och kolla läget + ta en hamburgare innan vi drog till Nora. Vi spelade Wii och chillade. Lyssnade dessutom på riktigt gamla disneylåtar, Vilka minnen som kom upp. men bästa låten är nog den i Alladin- A whole new world :)

lyssna och njut! (:



Ny jacka!

Glömde säga att jag köpte en jacka idag av en kompis. :) en fin sådan och för ett bra pris. 700 kr fick jag den för ;)



En såndär liten jacka var det ;) nu ska jag sooova!!!

Tisdag 3 december

HEJSAAN! Tisdag och regn och rusk.  vad ska man göra. Fick panik i morse när skulle ta bussen och det slutade med att jag fick springa ut med skor jag har ått värsta skavsåren av och min gåsväst - i ösregn! härligt härligt säger jag bara ;)
hade svenska engelska och datakunskap.. hemska lektioner men slutade vid 2 så det var ingen större fara :)
Senare åkte jag direkt och tränade på friskis och tog ut min lön från Mcdonalds. (fick den inte insatt på kortet, dom är typ dumma i huvudet?)
När jag kom hem igen hade mamma satt igång och göra lussebullar. Snacka om att jag blev glad och nu blev precis sista bullen klar och jag sitter här med té och en varm lussebulle i sängen. :) kan inte bli bättre!

Nu ska jag läsa Snabba cash, ska ha skrivit en recention till den till nästa vecka och jag har inte ens läst hälften. jag är duktig jag! :)



RSS 2.0